ConCreta, en bortglömd platta från Marazzi.

 

Har varit olydig. Av ”misstag” råkade jag rota bland min kollega Rickards kataloger i desperat jakt efter godis, och då snubblade jag över ett gäng broschyrer från Marazzi. Blir förvånad när jag inser att dom snygga bilderna är på den otroligt intetsägande plattan jag gått förbi flera gånger i utställningen. Och det jag ständigt kan bli imponerad över är det faktum hur en alldaglig platta kan i rätt händer förvandlas till ett vackert badrum. Det är med plattor som med företag, otroligt svårt att synas i bruset. Och där kommer inspirerande människor in som förstår plattan och vill visa den för världen.

 

Jag kan hålla med om att dessa miljöer är fantastiska, med den volymen och utsikten skulle man klara en husarrest hur enkelt som helst. Men det går att få in dessa plattor i våra kyffen till badrum också. Det handlar om att skära ner allt, och plocka fram 2-3 saker som ska lyftas fram. Sedan är det viktigt och utvecklande att utmana sig själv genom att kanske plocka in saker som inte är självklara i ett badrum, som en klocka, tavla eller din snyggaste borrmaskin.

Fredrik

 

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s