Ta det lugnt, ta en kakelplatta…

Spegelpapp

När man sätter igång med ett sådant stort projekt som ett badrum, vill man minimera tiden det tar så man får ut hantverkare, stress och ångest ur huset. Och ja, en förutsättning för ett lyckat projekt är förberedelser och att man har en plan. Men vissa saker är svåra att se framför sig. Ibland fungerar lösningen bra i butiken eller att man copy/paste det man sett i den fina inredningstidningen, men när verkligheten hinner ikapp och man ligger sömnlös för att det inte känns rätt; då är det oftast inte rätt. Då måste man låta vissa saker bero, låta vissa saker vänta tills man vet. Detta är en hantverkares mardröm, då dom självklart vill få flyt i projekten så att dom kan gå vidare till nästa projekt, men det är ju ni som ska bo och se den där missen i många år. Det lättaste är om man säger det rakt ut till alla inblandade, då brukar man komma fram till en bra lösning. I detta fallet var problemet speglarna; hur stora skulle dom vara hur högt skulle dom sitta. Vi kom fram till att vänta med dom tills allt var uppe.

Pappspegel

Och mycket riktigt så fungerade inte förslaget inne i butiken så bra i verkligheten. Men ingen fara då speglarna inte var beställda än. Kunden använde täckpapp för att skapa illusionen av en spegel, riktigt smart och billigt sätt att göra rätt.

Fredrik

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s