Pretiosa -En pretentiös serie från La Faenza.

PretiosaPretiosa är en ny kollektion från LaFaenzaCeramica. Det innovativa konceptet bakom skapandet av denna linje var en blandning av naturliga stenar sammankopplade med en nästan kromatiskt intervall. Den slutliga effekten är en yta med graciös kombination av olika element och rörelser, som binds samman av en enda bakgrundsfärg. Den elegans och klassicism sten utstrålar är omtolkad med stil. Samlingen har modulära format för oändliga mönster. En estetisk lösning som gör att man kan blanda texturer och steneffekt med olika format, färger och modern inredning för att säkerställa att golven kommer i centrum.

La Faenza

Pretiosa

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s