Varför vitt på väggarna?

Välj istället en mix av grå nyanser. Vi har valt 2 grå färger från  samma serie. Snyggt och stilfullt. En vit inredning kommer här till sin rätt, och bygger på känslan av modern enkelhet. Serien heter Pietre Etrusche från Casalgrande.

Skärmavbild 2014-01-23 kl. 13.42.54

 

Ta med sommarkänslan till ditt badrum!

Lägg Pebbles från Cifre på golvet i duschen, och kombinera dessa tex med en modern platta i en härlig färgglad sommarfärg. DIN sommar tar aldrig slut, den omsluter dig varje gång du går in i ditt badrum!

Skärmavbild 2014-01-23 kl. 13.43.10

 

Eller välj att kombinera dina Pebbles med sandfärger och få in stranden i badrummet, och du slipper sanden mellan tårna… I denna miljö har vi kombinerat Pebbles med Marazzi Treverk Cappuccino 20×120, på golvet, och Omnitile White Pure Matt 60×60, på väggarna. Väldigt behagligt!

Viveka Hydén

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s