Proffsens val i Kalmar

Skärmavbild 2014-03-13 kl. 10.56.40

 

Istället för att ta redogöra för en konstruktion eller produkt, tänkte jag skriva lite om hur en dag för mig kan se ut.

En gång i veckan har vi leverans av keramik från vårt centrallager i Göteborg. Dan som kör vår slingbil kommer fram kvällen innan så allt gods är lossat när jag kommer till jobbet på morgonen. Dan är alltid kvar till jag är på plats ifall det är något som ska med till någon annan butik i panik. Så man får sig en trevlig pratsund över en kopp kaffe.

Skärmavbild 2014-03-13 kl. 10.53.34

När vi har leveransdag så betstår mycket av dagen att packa upp alla pallar och göra färdigt kundordrarna, det blir till att lyfta många kilo denna dag!

Skärmavbild 2014-03-13 kl. 10.52.43

Sedan gäller det att hinna serva våra proffskunder som kommer in och ska ha sitt material eller behöver hjälp med någon konstruktion. Denna dag var det inga kunder som hade några större bekymmer. Vi fick dock äran att hjälpa en kund med en stegljudskonstruktion. Men mer om stegljudskonstruktioner vid ett annat tillfälle.

Jag hann även åka ner till tågstationen här i Kalmar för att boka tågbiljett till Köpenhamn för att sedan ta flyget till Tyskland. Vi är nämligen ett gäng från Kakeldaxgruppen som ska på kurs hos en av vår fix och fog leverantör för att få lite mer kött på benen om deras produkter.

Detta ska ni få höra mer om nästa gång jag skriver i denna blogg.

Mikael

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s