Inspirationskväll i Helsingborg

Skärmavbild 2014-04-09 kl. 16.24.07

En kylig vårkväll i Helsingborg anordnade vi en Inspirationskväll för våra privatkunder. Vårt mål var att ge våra kunder lite nya idéer och aha-upplevelser för vårens projekt  -både inne och ute.Skärmavbild 2014-04-09 kl. 16.24.56

Temat var inriktat på uterum, altan och trädgård, men vi lät inredare Helen Järrel-Åberg hålla ett föredrag om trender och vårens ”måsten” för innemiljön. Trädgårdsarkitekt Kicki Fischer pratade bl a om vad man bör tänka på vad gäller växter och deras placering i trädgården, och hur viktig belysningen är för att få ett djup i sin trädgård även när det är mörkt ute.Skärmavbild 2014-04-09 kl. 16.25.09
Skärmavbild 2014-04-09 kl. 16.25.19

Vi ville ju inte att våra gäster skulle gå här med knorrande magar, så vi bjöd på härlig mingelmat och lite bubbel! Vi kan avslöja att det hördes många ”jättegott” och ”mums” under kvällen.Skärmavbild 2014-04-09 kl. 16.26.18

Efter föredrag och mingelmat blev det utlottning av fina priser, som t e x en tvättställsblandare från INR, blombuketter från Gårdsbutiken på Kulla Gunnarstorp och betongfigur från Betong och blandat. Våra gäster lämnade oss lite senare med var sin ”goodie-hink” och ett leende på läpparna.

Viveka

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s