Scrapwood, en dröm om förälskelse.

Skärmavbild 2014-04-23 kl. 10.45.03

Jag är förälskad…  i Scrapwood från Italgraniti!

Varför jag helt plötsligt sitter på golvet i en liten jaktstuga i Kentucky vet jag inte, men värmen från eldstaden och doften av tobak blandat med en mustig höstgryta får mig att uppskatta dom enkla sakerna i livet. Utanför sjunker en blek höstsol ner och låter bergen bada i färg och ljus. Just när jag ska ta sats för att resa mig från björnfällen för att sätta mig till bords vaknar jag! En dröm, en dröm som lämnar kvar minnen om värme och dofter. Det är dom små sakerna som fick mig att börja leta efter det perfekta ”plankgolvet”. I min värld blir det inte bättre än så här, i skrivandes stund är jag lycklig, och förälskad…

Skärmavbild 2014-04-23 kl. 10.44.38

Visst, det är ännu en serie som ska ge känslan av trä, men denna känns verkligen väderbiten och sliten ut-verklig. Härliga färgskiftningar gör att man hela tiden hittar nya ådringar, ytor och texturer. Kombinera plattan med en iläggsbit(tozzett), antingen på golv eller vägg, allt för att få ytterligare dimensioner och variationer.

Skärmavbild 2014-04-23 kl. 10.43.46

Serien finns i 6 vackra nyanser, välkomna in och bli förälskade.

Viveka

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s