Min lilla oas

Oasen

Vad skulle jag ta mig till med min lilla ”trädgårdshörna”? Försökte med gräs ett tag, men att klippa en ruta på 2×2 meter visade sig vara både svårt och skrattretande.

Där stod jag med min gräsklippare, pustande och frustande, och kunde knappt röra mig än mindre få gräset klippt! Grannarna måste trott jag gått och blivit tokig =) Nej, nu fick det vara nog! Men vad göra? Så dök plötsligt detta underbara alternativ upp från Marazzi. En platta, 2 cm tjock, som inte behöver läggas i fix utan går lika bra att lägga direkt på grus, gräs, täckbark mm. Alternativt på ”fötter” för ett så kallat flytande golv. Vilken grej!

Jag skred till verket efter lite planering. Gräsmattan rycktes upp och inköpslistan skrevs:

– Markduk
– Täckbark
– Blommor
– Fågelbad
– Lite mysig-belysning
– Marksten mm och sist men inte minst…

– 3 st Marazzi Multiquarz20 Grey 60×60

Efter lite fixande och trixande kände jag mig mer än nöjd!
Ja, vad mer behöver jag säga. Inget alls faktiskt. Jag är såå nöjd. En underbar underhållsfri liten oas som lätt kan förnyas med lite nya blommor och förflyttning av plattorna så som årstiderna och humöret växlar….

Lycka till! 

//Diana, Kakeldax Täby

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s