Borra i kakel

borra i kakel

Det bästa alternativet är att se på de artiklar som är limningsbara direkt på kaklet då slipper man göra något hål . Det har kommit många nya saker de sista åren så som SMEDBO och Tiger/John Wall.

När det gäller duschväggar som skruvas in i väggarna. Skruva längst upp och limma hela profilen nedåt. Använd ex Bostik Maxibond. Man får inte borra igenom väggskivan i våtutrymmen om det inte är reglat där man borrar. Allt skruvande skall göras i massivkonstruktion.

Måste man borra så skall man undvika detta i våtzon 1 så man inte skadar tätskiktet där man får massiv vattenbegjutning på väggarna. Borra helst i fogen så går det lättast. Måste man borra genom kaklet, lägg en bit tejp ovanpå så slinter inte borret när man borrar. Använd litet diamantborr först, när man har fått en hålighet i glasyren (lågt varvtal) eller kommit till leran, byt till betongborr och borra resten.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s