Stora plattor

Den stora plattan är på frammarsch och det kommer att märkas under 2015. I Skandinavien har vi inte sett speciellt mycket av den tidigare vilket delvis kan bero på att plattsättarna här inte anammat trenden riktigt än. Snart bör ändå den internationella kakeltrenden slå även här.

Storaplattor2

Idag tillverkas många nya plattor enbart i riktigt stora mått, som till exempel 60×120, 60×60 eller 90×90. Vill vi hålla våra hem up to date måste vi svenskar tänka nytt kring kakel och keramik. De stora och moderna plattorna är inte anpassade för utrymmen på några få kvadratmeter. Det är dags att kakla andra ytor i hemmet än badrummet och stänkskyddet i köket. Klä hela väggar, lägg ett helt vardagsrumsgolv – bara fantasin och kreativiteten sätter gränser.

vindpinat2

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s