Enkel bas ger fler valmöjligheter

Grått, matt och enfärgat. Låter det tråkigt? Det behöver det inte alls vara! På stora ytor fungerar enfärgad klinker som en neutral bakgrund mot den övriga inredningen. Det är inte golv och väggar som står i fokus utan det som placeras på dem.

Är du en person som gillar att ändra stil och variera din inredning passar det dig perfekt. Med en neutral bas blir det lättare att göra förändringar när andan faller på. Med en enfärgad bas kan du gå bananas med mattor i olika färger och mönster, tavlor och väggdekorationer, kuddar och gardiner. Låt inredningsdetaljerna vara det som sticker ut, detaljer som enkelt och till en relativt billig peng kan bytas ut.

Antracite-miljo_5202

Spazio är en stilren klinker som finns i nio olika färger. Plattorna är enfärgade och matta och dessutom är de laserskurna vilket innebär att de kan läggas med mycket tunna fogar. En perfekt neutral bas med andra ord.

Tabacco-miljo_5273

Vi har tidigare skrivit om att stora plattor är en trend som, efter att länge varit stor i Sydeuropa, nu också växer i Sverige. Spazio finns i storlekarna 60×60, 45×45, 30×30 samt 30×60 cm och följer trenden med stora plattor. De skapar en lugn och harmonisk bas som lyfter fram möblerna och inredningen.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s