Smaragdgrönt – skapa en exotisk oas mitt i hemmet

I våras skrev vi om den svala skönheten lingrönt. Ett bra val för den som vill skapa ett lugnt och stilrent intryck utan att välja färglöst. Idag fortsätter det gröna segertåget och vi bjuder på riktigt läckra plattor som är allt annat än försiktig.

IMG_2429

På bilden ovan har den gröna väggen mixats upp med en marockansk platta som rimmar bra med den organiska och exotiska känslan.

Smaragdgrönt. Namnet smakar exotiskt och elegant. Och visst för färgen tankarna till en frodig och djup djungel fylld av spännande växter? Genom att kakla badrummet i den skimrande blågröna färgen skapas en organisk oas mitt i hemmet. Perfekt till badrummet där stillsamhet och en lugn stund i tystnad efterfrågas. Tänk dig att smyga upp på morgonen, tända några ljus och sakta vakna till liv mitt i en smaragdgrön dröm. Se bara till att din oas utrustas med riktigt bra ljus vid spegeln.

Shamian-A_3507

Du kan även välja att kakla en del av badrummet som på bilden ovan där mosaiken Harmony D.Shamian från Peronda har använts bakom handfatet.

Skärmavbild 2015-10-01 kl. 09.59.19

Eller så kan du kakla den nedre delen av väggen och lämna den övre vit. Här har en härligt grön platta från Evolution Victorian från Equipe använts för att skapa en härlig badrumsoas.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s