Lagom till jul är en tävling kul!

I veckan inleddes vår tävling där vinsten är en pockethylla från String Furniture. Det går att tävla på Instagram eller Facebook.

Instagramtavling

Kakel och en hylla från String, det är två vackra ting.
Det finns många sätt att dem kombinera när du hemma ska möblera.
Ta en bild på vad som dig inom inredning inspirerar så kanske Tomten levererar.
Vinsten en pockethylla i all sin flärd, den är du värd!
När ska då detta ha hänt? Jo innan fjärde advent.
Men glöm ej på kuppen att hashtagga med #Kakeldaxgruppen.

Lycka till!

Tävlingsvillkor
Tävlingen pågår till och med 20 december 2015. Vinsten är en pockethylla från String Furniture. För att tävla, ta ett foto på något som inspirerar dig i din inredning och publicera på Instagram eller Facebook med hashtaggen #Kakeldaxgruppen. Tänk på att ditt Instagram-konto måste vara publikt för att du ska kunna tävla. På Facebook måste det aktuella inlägget vara offentligt. För att delta ska du ha fyllt 18 år eller ha vårdnadshavarens godkännande. Vinnaren ansvarar för eventuell vinstskatt. En jury på Kakeldaxgruppen utser vinnaren, som presenteras på Kakeldaxgruppens Facebook-sida, samt kontaktas via en kommentar på Instagram. Om du blir den lyckliga vinnaren kontakta oss enligt de anvisningar vi uppger inom 14 dagar. Genom att delta godkänner du att Kakeldaxgruppen får använda ditt bidrag i sociala medier samt på den egna hemsidan. I samband med tillkännagivandet av vinnarna publiceras ditt användarnamn på Instagram eller ditt namn enligt Facebook samt din bild. Lycka till!

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s