Nu är det brunt här i vår hus

Brunt som i pepparkakor, kaffe och choklad. Den bruna färgen har oförtjänt dåligt rykte med tanke på allt gott som är brunt. Dessutom är det en naturlig färg som är skön att vila ögonen på. Här har vi samlat några sköna bruna plattor för inspiration.

Oxford-04_1000x1000_2501

Vi börjar med en klassisk Oxford-platta med fasade kanter från Marazzi. Den blanka ytan reflekterar ljuset på ett vackert sätt vilket gör att det går att arbeta med belysningen på ett spännande sätt.

Sistem-N-9_2085

Vi fortsätter med en stor platta, 60×60 cm, som passar i hem med öppen planlösning. Den ljust bruna färgen är stilren men skapar samtidigt en varm känsla. Marazzi Sistem hittar du här.

Easy-wenge-20x20-pr_1353

Nästa platta, Neutro Tortora Easy, har en något mörkare brun nyans och en lätt strukturerad yta. Serien finns i flera olika storlekar som kan kombineras för att skapa intressanta mönster.

1653060175_483

För den som vågar ta steget finns den här otroligt vackra klinkerplattan från Casalgrande. De röda tonerna gör den varm och behaglig. Plattan kombineras med fördel med andra varma toner eller kan brytas av med en vit vägg.

brown_2669

Marazzi Progress Brown har en lätt ton av grått i sig och kan kombineras med mönstrade plattor som på bilden.

Limestone-Brown-1_3687

Sist men inte minst har vi Stone Mix, en stenplatta med ett naturligt utseende. Plattan är mycket slitstark och tål därför en tuff användning. Kanske något för den nya hallen?

Fler bruna plattor hittar ni här.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s