Nu kör vi igång det nya året

Nytt år innebär nya möjligheter, nya inredningstrender och ny inspiration. Det ser vi fram emot!

Under 2016 kommer vi att fortsätta med trendspaningar, nyheter och inspiration. Vi kommer att hälsa på hemma hos människor som gjort spännande inredningsval och lyfta fram intressanta projekt. Dessutom blir det en hel del pyssel och tips och trix som du själv kan göra hemma.blogg_v1.jpg

Vi inleder året med 2016 års trender och vi älskar hur de låter oss att sätta vår personliga prägel på hemmet. Du kan välja mellan grått, metaller som silver, mässing och koppar, rosa och gult, vitt kombinerat med grafiska mönster eller dova toner.

Hemmet ska vara en plats för återhämtning, mys och skönt häng. Därför inreder vi med bekväma möbler och färger som får oss att slappna av. Sovrummet blir viktigare, där spenderar vi ju trots allt väldigt mycket tid.

Vi bryr oss mer och mer om hållbarhet både när det gäller våra prylars kvalitet och av hänsyn till miljö och klimat. En trend som gynnar alla.

Listan kan göras längre men det viktigaste är att du maximerar det som är du i inredningen. Det är vad vi vill inspirera till!

Allt detta och mycket mer kommer inom kort!

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s