Ett besök på Bistro Beo

En lokal som stått tom i flera år blev 2013 en dröm som gick i uppfyllelse för Simo som då startade Bistro Beo. Efter att ha haft öppet i ett par år bestämde sig Simo för att utöka verksamheten och bygga ut lokalen. Nu är den stora ombyggnationen snart klar och sittplatserna har ökat från 80 till 300. Restaurangen har fått en fräsch men mysig inredning där man inte kan känna sig annat än hemma.

Kakeldaxgruppens butik i Göteborg har levererat keramiken och vi tog oss en titt på de näst intill färdiga lokalerna en dryg vecka innan nyöppningen.

4I2A1045.JPG

Den vackert mönstrade plattan Peronda FS-2.

Hur startade Bistro Beo?
– Den här lokalen var en restaurang även innan och är den enda lokalen i Stenungsunds centrum som vetter mot vattnet. Jag har alltid tyckt om den och fick chansen att hyra den 2013! Då gick jag in och rev ut i princip allt. Vi startade sedan Bistro Beo med 80 sittplatser.

Nu har ni haft stängt sedan augusti för ombyggnation. Vad kan gästerna förvänta sig när ni öppnar?
– Nu kommer vi att ha två våningar och över 300 sittplatser. På övervåningen har vi en stor terrass där vi kommer ha utekök. Där är tanken att det ska vara lite mer som en pianobar. Under sommaren kommer vi att ha servering både ute och inne. Det blir en mysig atmosfär med hamnen som ligger precis utanför, full med båtar.

4I2A1053.JPG

Det ser ut som trägolv men det är egentligen en klinker från Marazzi och serien Treverk.

Vi återkommer i sommar för en uppdatering av hur det ser ut på Bistro Beo. Vi är ytterst förväntansfulla!

Bistro Beo i Stenungsund har nyöppning den 5:e och 6:e februari. 

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s