Inspirerande showroom i hjärtat av Södermalm

Den 11 februari invigdes Kakeldaxgruppens nya showroom T37. Tanken är att lokalen ska bli en mötesplats för arkitekter, byggare och andra samarbetspartners i branschen.

Lokalen ligger på Timmermansgatan 37, mitt på det arkitekttäta Södermalm.
– Tanken är att vi ska kunna förlägga många av våra möten med arkitekter, byggare och större projektkunder hit. Här finns prover tillhands från de flesta av våra leverantörer. Vi erbjuder tips och råd om designval och hoppas att showroomets miljö ska inspirera våra kunder, berättar Christina Henneberg som är ansvarar för T37.

Beskuren.jpg

Christina har arbetat med lokalerna sedan i juni förra året. En totalrenovering har genomförts och lokalen har fått nya fönster, ny ventilation samt en ny putsad fasad. Självklart finns ett helkaklat kök och badrum och golven är genomgående i klinker. Ett samarbete har inletts med inredningsföretaget Hippo and the Bird som ställer ut sina möbler och vintageprodukter i showrummet.

IMG_0198.JPG

– Vi har valt en mysig och trivsam inredning snarare än att ha det avskalat och hypermodernt. Vi har en öppen planlösning i lokalen men jobbar med olika mötesrum där man kan slå sig ner och titta i lugn och ro på sortimentet och ta en kopp kaffe. Mötesrummen är inredda i olika stilar och vi kommer att byta ut vissa inredningsdetaljer med jämna mellanrum.

utf-8''plattor%20i%20la%CC%8Ada.jpg

utf-8''plattor%20pa%CC%8A%20list.jpg

handfat.jpg

Melon.jpg

T37 invigdes med ett event i samband med möbelmässan. Arkitekter, byggare, samarbetspartners och kollegor från branschen samlades för att äta och dricka gott och se sig om i de nya lokalerna.

Invigning1.jpg

Invigning_mat.jpg

bubbel.jpg

Du kan följa verksamheten på T37 på Instagram-kontot @kakeldaxt37.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s