Dova toner och maximalism

Vitt är alltid gångbart i all sin enkelhet men nu kan det vara dags att börja tänka färg igen. Dova, nedtonade och mörkare nyanser är det som gäller för tillfället och det även på kakel. Istället för ljust, avskalat och stilrent är det nu allt fler som strävar efter lyxig maximalism i inredningen.

Här är några färger och plattor som med fördel kan matchas med detaljer i guld eller mässing.

Saint-Laurent.jpg

Marazzi_AllMarble_01-Reception-Hotel_Definitivo-02-Mosaico-bancone_mod_16-_definitivo.jpg

Allmarble från Marazzi är en hexagonformad platta inspirerad av marmor. Den kan användas för både golv- och väggbeläggningar inomhus och utomhus. Vackert lyxig!

1653060053_476.jpg

Den här eleganta plattan från Casalgrande känns lyxig samtidigt som den gröna färgen skänker ett lugn till rummet. Den kan används för både vägg och golv och finns i ett flertal olika storlekar.

Mosto-Matt_3020.jpg

Den här sexkantiga plattan finns både i den matta varianten på bilden och i en blank version. Passar utmärkt för ett lyxigt inrett badrum.

Antracite-60x60_4729.jpg

Stonework från Marazzi är en spräcklig granitkeramik som finns i flera storlekar och färger. Den sobra färgen gör inte mycket väsen av sig men passar utmärkt för att sätta en elegant grund att bygga resten av inredningen på.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s