Varma kulörer gör comeback i höstens färgskala

Även om vi inte är redo att släppa sommaren riktigt än är vi villiga att kasta en blick på höstens trendfärger. När de mörkare månaderna kommer är det utan klara kulörer. Istället ser vi nedtonade och lite smutsiga färger. Samtidigt blir den varma färgskalan mer populär.

 

De varmare färgerna exemplifieras till exempel av bruna, röda och brända toner. Rosa skrev vi om för några veckor sedan och den färgen får sällskap av en skala som går från ljusa, naturliga färger via mustig orange till vinrött.

Marazzi Sistem_N Neutro Sabbia Lev

Marazzi Sistem_N Neutro Sabbia Lev är en halvpolerad platta i sofistikerad färg.

 

Vidrepur Aura Nude Blend 2,5x2,5

Vidrepur Aura Nude Blend 2,5×2,5 är en mosaik med inslag av nude-toner.

 

 

Marazzi Colourline Orange Ra MLEK

Marazzi Colourline Orange Ra MLEK är en dekorplatta som kan användas i kombination med enfärgade plattor.

 

 

 

Som tidigare nämnt är färgskalan diskret och lugn, snarare än bjärt och lysande. En sådan färg är lila. Eftersom den är en kombination av blått och rött har den med sig både den stabilitet som ofta förknippas med blått och energin från den röda färgen. De blå inslagen gör dock lila till en kall färg, vilket gör den till ett undantag bland de just nu populära varmare färgerna.

 

 

Vilken är din favoritfärg inför hösten?

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s