Dekorplattor i fokus

Det är de små detaljerna som gör det, sägs det. Och visst ligger det sanning i det. Små detaljer kan göra stor skillnad i hemmet. Det kan röra sig om allt från utbytbara accessoarer till mönstrade kakelplattor bland enfärgade, eller dekorplattor av olika slag. Mönster, färgskiftningar, en yta som bryter av – möjligheterna är många. Denna vecka sätter vi dekorplattorna i fokus!

Det finns flera exempel där dekorplattorna är en del av en serie. Ett exempel på detta är Colourline från Marazzi. I serien ingår plattor som bryter av med mönster, färgskiftningar eller kort och gott en annorlunda färg.

 

 

 

Marazzi Colourline Orange MLE3_miljö

Här syns en kombination av Marazzi Colourline Orange MLE3, Marazzi Colourline Orange Cam MLES och en helvit, blank platta.

 

Florence från Tonalite kommer i flera färger och med tillhörande dekorplattor. Serien innehåller även bårder, en detalj som ökar i popularitet igen. Bårder kan användas för att rama in eller bryta av, exempelvis mellan enfärgade plattor och dekorplattor.

Här syns Tonalite Florence Verde, med matchande dekorplattor och bårder. Visst är kombinationen av grönt och vitt riktigt snygg!

Tonalite_florence_verde_miljö

tonalite_florence_verde

Plattorna i serien finns i 20×20 cm och 10×20 cm.

 

Det tål att nämnas igen: grön är bara en av flera färger som ingår i serien som vi säkerligen kommer att se mer av framöver!

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s