Badrum med spamiljö hemma

Få saker kan pigga upp både kropp och själ så mycket som ett nytt och fräscht badrum, ett av våra kanske mest heliga rum i hemmet. Många drömmer om ett stort badrum med plats för det mesta, men även ett litet badrum kan kännas både lyxigt och rymligt tack vare ljusa färger och moderna detaljer. Med rätt tillval och badrumsmöbler kan du skapa ditt drömbadrum på både stora och små ytor.

Serien Marmoker från Casalgrande Padana består av italiensk granitkeramik, ett material som ger dig känslan av äkta marmor samtidigt som du får ett lättskött och hållbart material. Serien finns i färgskalor från vitt till mörkt grå. En marmorkänsla i badrummet hjälper verkligen till att skapa en lyxig spamiljö hemma.

Casalgrande Marmoker Zebrino Lucido

Casalgrande Padana Marmoker Zebrino Lucido.

 

 

Nero-creta-1

Casalgrande Padana Marmoker Nero Creta och Statuario Grigio.

 

Oavsett om du väljer en ljus eller mörk bas färgmässigt är det inredningsdetaljerna som skapar pricken över i:et för att uppnå en riktigt lyxig känsla i badrummet. Hos 4-aqua har du stora möjligheter att skräddarsy blandare och badrumsmöbler så att du kan uppnå precis den känslan du vill ha.

4-aqua1

 

Vita badrumsmöbler mot ett mörkare kakel ger en fin kontrast. Stilrena materialval skapar en modern och lyxig framtoning, precis som ett badrum ska vara.

 

4-aqua2

Serien 5-an från 4-aqua ger goda chanser att skapa ett personligt badrum genom att kombinera ihop flera möbler till ett överkomligt pris.

4-aqua3

Även de små detaljerna är viktiga! Satsa på genomtänkt inredning i alla lådor.

4-aqua4

Hur ser ditt drömbadrum ut?

 

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s