Gör plats för en stenhård trend

Både stenimitationer och den industriella stilen är starka trender, och de går hand i hand med varandra. Med hjälp av stenimitationer kan ditt hem få en look som hämtad ur en industrilokal. Var sparsam med detaljer för att skapa ett kalt och lite rått rum eller använd textilier och annan inredning för att mjuka upp.

 

Williamsburg från Peronda är en snygg och tidlös granitkeramik. Dessutom kan den användas både inomhus och utomhus samt på vägg så väl som på golv – och visst gillar vi mångsidiga plattor! Utomhus passar stenimitationen lika bra i gångar och trappor, som på hela uteplatsen.

 

 

Plattorna är 10×20 cm – en allt mer populär storlek. Kanske blir formatet det senaste i raden att komma igen, efter oktagoner och hexagoner som nyligen gjort comeback. Storleken gör det möjligt att på flera sätt variera sättet att lägga plattorna. Placera dem rakt, omlott eller växla mellan liggande och stående.

 

Som bekant påverkar även valet av färg känslan i rummet. En vit platta ger en mer lantlig känsla medan beige eller rostbrun skapar ett varmare och mer ombonat rum.

 

 

Serien finns i fem olika färger. Dessutom varierar nyanserna i plattornas färger, vilket gör att ytan blir levande och spännande. Vilken blir din favorit?

Beige/brun

Vit

Beige

Grå

peronda-williamsburg-r-ute

Brun/rost

 

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s