It’s all in the tiles

Här i Sverige har vi en förkärlek för det avskalade och det ljusa. Vi gillar enfärgat och använder mycket vitt i vår inredning för att skapa en neutral bas att utgå ifrån när vi inreder. I andra delar av världen används färger och mönster i en annan utsträckning. Den här veckan tar vi en titt över Atlanten för att se hur de gjort på Intelligentsia Café i Silver Lake, Los Angeles.

kakeldax-blogg-v44b

Kaféet ligger i ett hipstertätt område i LA och väl där inne omringas man av människor som riktar kamerorna inte mot de avancerade kaffepressarna, utan snarare ner i golvet. Det blå och vita kaklet bringar liv och sätter en modern vibe på det trendiga och väldigt populära kaféet. Den färgstarka kakeltrenden är helt klart här för att stanna. 

kakeldax-blogg-v44a

Och visst finns det keramikplattor med färg och mönster även här hemma. Nedan följer några utvalda favoriter som även de går i blått.

 

 

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s