Inspiration för nya rum

För den som funderar över inredningen där hemma och klurar på den där renoveringen som funnits med i bakhuvudet ett tag har vi valt ut ett antal inspirationsbilder. Gemensamt för de utvalda plattorna är att de inspirerats av naturen och har element av sten eller trä.

1-marazzi-allmarble-saint-laurent

Marazzi Allmarble Saint Laurent är en marmorliknande granitkeramik i formatet 7×28 cm. En klassisk look men i nytt format.

 

3-marazzi-allmarble-statuario

Plattan finns också som vit, och heter då Marazzi Allmarble Statuario. Se hur snygg den blir i kombination med färgstarka detaljer!

 

4-geotiles-argon-cube-mud-lapatto-rectified

Geotiles serie Argon finns både som mönstrad och enfärgad samt i flera nyanser och storlekar. Blanda gärna de mönstrade plattorna med de enfärgade, som i bilden…

 

11-nov-geotiles-argon-perla-rectified-miljc3b6

…eller välj bara enfärgade plattor för ett cementliknande utseende, här Geotiles Argon Perla.

 

6-ragno-blackstone-p-c

Dova färger kan vara väldigt effektfulla, som här med Ragno Blackstone P.C. Skapa en dramatisk känsla genom starka kontraster som i bilden, eller mjuka upp med färgglada textilier.

 

7-epoca-chalet-mahogany-red

Trälooken är klassisk och går alltid hem. Epoca Chalet Mahogany Red ger ett underhållsfritt golv med naturtroget träutseende.

 

marazzi-treverkage-beige

Med Marazzi Treverkage Beige får du ett ljust och naturligt golv som passar bra i alla hemmets rum. Formatet på 10×70 cm gör också att plattan passar bra att lägga i fiskbensmönster.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s