Fina plattor till uteplatsen

Våren är redan här och sommaren närmar sig med stormsteg. Det betyder att vi rör oss ut i den friska luften och njuter av sol och värme. Den som gillar att starta dagen i morgonsolen tar gärna en kopp kaffe utomhus. För många betyder också våren startklockan för en renovering av uteplatsen.

I förra veckans inlägg skrev vi om Marazzis serier med 20mm tjocka plattor som fungerar perfekt för uteplatsen. Där kan du läsa om hur plattorna kan installeras på olika underlag. Men den här veckan vill vi dela med oss av inspiration för hur snyggt det kan bli när plattorna används!

Plattorna kan också läggas på ett underlag av sand. De är enkla att torka av och behöver inte oljas in som en uteplats av trä. Eftersom materialet är tåligt för väder och vind blir slitaget minimalt. Ett snyggt underhållsfritt trädäck!

 

 

Stenplattor passar också bra att lägga på sand. Det skapar en stilren och naturnära känsla. Tänk på att välja ljusare nyanser om plattorna exponeras för mycket sol, eftersom mörkare nyanser absorberar mer av solens varma strålar vilket gör plattan varm att gå på.

 

Alla plattor i Marazzis 20 mm serier passar lika bra att lägga på gräs som sand och här även grus.

 

Mörkare nyanser finns tillgängliga och blir snygga att lägga på gräs. Kontrasten mellan det gröna gräset och den mörka nyansen är estetiskt tilltalande. Dessutom är mörkare plattor förlåtande mot eventuella fläckar, vilket gör att de kräver ännu mindre underhåll.

 

Använd plattorna för att skapa en gång genom trädgården. De är enkla att installera och ta bort.

 

För att läsa förra veckans inlägg om hur du enkelt installerar plattorna – klicka här!

 


Om du har frågor om plattorna eller installationen är du välkommen att besöka någon av våra butiker. Du hittar dem genom att klicka här.

Om du vill ha mer inspiration, kolla in vår hemsida www.kakeldaxgruppen.se

Vill du komma i kontakt med oss når du oss på 031 – 719 78 99 eller info@kakeldaxgruppen.se

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s