Låt påskens färger inspirera

Påsken står för dörren och ni är säkert många som förberett med både påskägg och pynt. Vi i Sverige är ganska ensamma om att pynta vårt påskris med fjädrar, men visst är det härligt med de glada färgerna! Det är också de som tillsammans med annat färgglatt påskpynt som har fått stå för inspirationen denna vecka.

Bild: By Green Yoshi via Wikimedia Commons

 

Påskens kanske mest givna färg är ju gult, och tvärt emot vad som brukar sägas är det inte fult. Istället påminner färgen oss om sol och värme. Välj mellan flera nyanser, allt från klargul till alternativ som går mer mot pastell.

 

Grönt är en populär färg som påminner oss om naturen och växtlighet. Såhär på vårkanten är det härligt att se hur träd och buskar börjar bli gröna och vittna om varmare tider. Färgen är riktigt inne nu och återfinns inte bara på plattor utan också på riktigt snygga badrumsmöbler i grönt! Många väljer dessutom grönt eftersom färgen anses ha en lugnande effekt.

 

En annan färg vi ofta hittar i riset är blå. Färgen går aldrig riktigt ur tiden men har varit extra populär de senaste åren. Antalet nyanser är snudd på oändliga vilket gör att alla kan hitta något som kan passa in där hemma.

 

Det var bara några exempel på färgglada plattor, fler hittar du såklart på vår hemsida.
Vi tar också tillfället i akt att önska en riktigt härlig påskhelg!

 

Ps. Ett annat påsk-tips är kampanjen på serien Gris Fleury som pågår i våra butiker fram till och med sista maj. Läs mer genom att klicka här.

 


Om du vill ha mer inspiration, kolla in vår hemsida www.kakeldaxgruppen.se

Vill du komma i kontakt med oss når du oss på 031 – 719 78 99 eller info@kakeldaxgruppen.se

Du hittar alla våra butiker genom att klicka här.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s