Sobra pasteller

Det blir allt vanligare att välja något annat än traditionellt vitt när det är dags att göra om hemma. Olika nyanser av grått har blivit en vanlig ersättare, men intresset för färg ökar också. En av trenderna är pastell och flera leverantörer presenterar serier i de mjuka färgerna.

Kakeldaxgruppen-Krakle-köksmiljö med vitt och rosa

Den här väggen piggas upp av den härligt rosa plattan Kraklé Glicine från Tonalite.

Kakeldaxgruppen-Krakle-badrumsmiljö med olika nyanser av grönt på väggen

Genom att blanda flera olika nyanser och sätta plattorna i tegelförband kan den här effekten uppnås. Samtliga plattor är från Tonalites serie Kraklé.

 

Pastell är ett bra alternativ för den som tröttnat på hårt, grått, kallt och vitt och nu vill ha något annat. Vitt är ett vanligt val i köket men allt fler vill ha en mer färgglad kontrast till sina vita skåpsluckor. Eller till sina öppna hyllor, som på bilden nedan.

 

Pasteller är passande eftersom de tillför färg men fortfarande är nedtonade. För många är det lättare att välja en sober pastell än en väldigt färgstark platta. Skillnaden blir märkbar samtidigt som rummet fortsätter vara stilrent.

Kakeldaxgruppen-krakle-närbild på miljö med vita och rosa plattor

De färgglada plattorna kan såklart också kombineras med de klassiska vita. Här kombineras Tonalite Kraklé Glicine med Kraklé Bianco.

 

Serien Creative System 4.0 från Villeroy & Boch innehåller även den flertalet färgglada plattor. De har en blank och slät yta och är gjorda för att sättas på väggen.

 

Crayon från Tonalite är en nyhet hos oss. Den innehåller blanka plattor i 12 nyanser med måtten 7,5×30. Här är några av färgerna.

 

 


Besök vår hemsida www.kakeldaxgruppen.se för mer inspiration!
Vill du komma i kontakt med oss når du oss på 031 – 719 78 99 eller info@kakeldaxgruppen.se
Du hittar alla våra butiker genom att klicka här.

Psst! Du har väl sett vår sommarkampanj? Veckans erbjudande gäller till och med söndag 4 juni. Du kan läsa mer om det här.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s