Sommarkampanj v. 24 – Blanda & ge

Nya erbjudanden, varje vecka, hela sommaren. Under femton veckor (v. 22–36) presenterar vi ett nytt erbjudande varje vecka. I sommarkalendern hittar du allt från kakel, klinker och mosaik till badrumsmöbler, blandare, handdukstorkar och andra inredningstillbehör.

 

Vi har kommit till den tredje kampanjveckan, som gäller under vecka 24, alltså från 12 juni till och med 18 juni. Denna vecka får du 20 % rabatt på tvättställsblandare.

I erbjudandet hittar du blandare från bland annat Tapwell och Grohe. Vårt breda utbud gör att alla hittar en blandare som passar just deras hem. Blandarna kommer i olika utföranden som låga eller höga, runda eller kantiga former samt i flera olika nyanser med blank eller matt yta.

Tänk på att olika blandare passar olika storlekar av handfat och olika stilar. Ta gärna hjälp av personalen i våra butiker om du är osäker på vad som passar bäst! Så länge kan du inspireras av bilderna här nedan eller kolla in samtliga blandare på vår hemsida.

Ett urval av Tapwells blandare.

Ett urval av Grohes blandare.

 

Se hela kampanjkalendern och hitta närmsta butik på vår hemsida.

 

Dessa erbjudanden går ej att kombinera med andra rabatter. Erbjudanden gäller i Stigs Kakels, Kakeldax och Kakelcentralens butiker samt på www.kakeldaxgruppen.se  under angiven vecka. Vi reserverar oss för lokala avvikelser och slutförsäljning. Leveranstider kan förekomma. Ingen returrätt på beställningsvaror.

 

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s