En helhet för badrummet

I ett badrum är det viktigt att hitta både rätt platta och rätt inredning. Här visar vi våra tre favoritserier från Vedum: nyheten Mezzo samt populära Free och Flow. Samtliga serier finns i flera olika mått och färger för att du ska kunna hitta de kombinationer som passar just dig och ditt badrum. Du hittar möblerna i våra butiker.

Fyra färgprover, mellangrå, persika, sandbeige och antikgrå, ligger på ett rutigt underlag

Till säsongen 2017 tillkom fyra kulörer att välja mellan till skåpsluckorna: mellangrå, persika, sandbeige och antikgrå.

 

Serien Mezzo innehåller tvättställ med en markerad kant. De har en generös storlek men är inte fullt så djupa som badrumsmöbler brukar vara, vilket gör möblerna lättplacerade. Till serien finns både en slät lucka samt alternativet Line som har dynamiska snedfrästa spår.

Badrum med gråa färgtoner och badrumsskåp och spegel

Mezzo tvättställspaket 630 med underskåp i mellangrå, spegelskåp med belysning, samt högskåp.

 

Siffrorna som kommer efter badrumsmöbelns namn syftar på dess bredd, till exempel har Mezzo 930 bredden 930 mm. På bilden nedan har varmt gröna färgtoner och naturmaterial gjort badrummet till en rofylld plats att trivas på.

Badrumsmiljö med gröna färgtoner och tvättställ med lådor i ljusa färger samt två runda speglar

Mezzo tvättställspaket 930 med underskåp i antikgrå, spegel rund med belysning i två storlekar samt ytterligare en låda i antikgrå.

Detaljbild på en utdragen låda med organiseringssystem

En titt i Mezzo 930 låda med prylbox och belysning för ett ordnat badrum.

 

Mezzo 530 är en något mindre möbel som passar i badrum med små ytor. Den nya färgen soft persikas behagliga, brända toner gör badrummet färgstarkt på ett lugnt och nedtonat sätt. På bilden syns seriens minsta tvättställ som är lätt att placera även i små utrymmen.

Badrumsmiljö i ljust rosa toner med badrumsskåp i färgen soft persika

Mezzo tvättställspaket 530 med underskåp soft persika, spegel med belysning samt halvhögt skåp med spegel.

 

Flow är en uttrycksfull serie med rena linjer och harmoniska proportioner. Du kan välja tvättställ i det stenliknande materialet Top Solid eller porslin. Oavsett vilket är Flow en serie för dig som sätter värde på genomtänkta inredningsdetaljer och personlig design.

Nedtonade gröna och betonggrå kulörer ton i ton gör badrummet ombonat, samtidigt som det har drag av trendig industristil. Rena linjer, tidlösa materialval och vardagsrumskänsla är andra utmärkande drag i just det här inredningsexemplet.

Badrumsmiljö med mört gröna väggar och dubbla tvättställsskåp betonggrått. Över skåpen sitter en avlång spegel

Flow 2000 tvättställspaket med underskåp i betonggrå, dubbla tvättställ och Flow spegel.

 

Free har ett harmoniskt formspråk som präglas av balans, enkelhet och omsorg om detaljer. Seriens tvättställ finns också i en grundare variant för mindre badrum, Free Compact. Namnet Free syftar på seriens valfrihet och det självklara, fria intryck som designen ger.

Luckan Light Wood är inspirerad av drivved och har en yta med en lite sträv struktur som ger ett mjukt och varmt intryck. Känslan går åt det ruffa men är samtidigt stilren med svala, ljusa kulörer. Melaminytan gör luckan slittålig och högskåpet ger gott om förvaring.

Badrumsmiljö med vitt kakel, två badrumsskåp med trälook på lådor och dörr.

Free 615 tvättställspaket Compact med underskåp i light wood, spegel med belysning samt rymligt högskåp.

 


 

Besök vår hemsida www.kakeldaxgruppen.se för mer inspiration!
Vill du komma i kontakt med oss når du oss på 031 – 719 78 99 eller info@kakeldaxgruppen.se
Du hittar alla våra butiker genom att klicka här.

Psst! Du har väl sett vår sommarkampanj? Möblerna du kan läsa om här ovan rabatteras under v.33. Den här veckan har vi ett erbjudande som gäller till och med söndag 2 juli. Du kan läsa mer om det här.

 

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s