Sommarkampanj v. 27 – Ta in sommarfärgerna i hemmet

Nya erbjudanden, varje vecka, hela sommaren. Under femton veckor (v. 22–36) presenterar vi ett nytt erbjudande varje vecka. I sommarkalendern hittar du allt från kakel, klinker och mosaik till badrumsmöbler, blandare, handdukstorkar och andra inredningstillbehör.

Vi har kommit fram till erbjudandevecka nummer sex som infaller under vecka 27, alltså från 3 juli till och med 9 juli. Denna vecka får du 25 % rabatt på serierna Evolution, Nature och Soft från Life.

 

 

De tre serierna innehåller många naturliga färger som utgör en bra bas i hemmet. Soft innehåller mjuka nyanser av gråt, vitt, svart och brun. I Evolution och Nature finner du även gröna, blåa och röda nyanser som passar bra att använda som komplement eller fondvägg. Kakelplattorna kommer i mindre format och kan sättas på vägg.

Inspireras av bilderna här nedan eller kolla in samtliga plattor på vår hemsida.

Rött är en uppiggande färg, här på köksvägg.

Härligt blått sovrum med Evolution Sea Blue. Matcha gärna med resten av inredningen, som med sängkläderna i det här fallet.

Långsmala plattor ur serien Evolution, här som fondvägg i vardagsrum.

 

 

Se hela kampanjkalendern och hitta närmsta butik på vår hemsida.

Dessa erbjudanden går ej att kombinera med andra rabatter. Erbjudanden gäller i Stigs Kakels, Kakeldax och Kakelcentralens butiker samt på www.kakeldaxgruppen.se  under angiven vecka. Vi reserverar oss för lokala avvikelser och slutförsäljning. Leveranstider kan förekomma. Ingen returrätt på beställningsvaror.

 

 

 

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s