Sommarkampanj v. 32 – Prylvecka

Nya erbjudanden, varje vecka, hela sommaren. Under femton veckor (v. 22–36) presenterar vi ett nytt erbjudande varje vecka. I sommarkalendern hittar du allt från kakel, klinker och mosaik till badrumsmöbler, blandare, handdukstorkar och andra inredningstillbehör.

Vi har nått vecka 32, då vi presenterar ett erbjudande som gäller från 7 augusti till och med 13 augusti. Denna vecka får du 20 % rabatt på badrumstillbehör från Smedbo.

 

 

De stora renoveringsbesluten i all ära men badrummets detaljer är nog så viktiga. Väl fungerande krokar och hållare av olika slag underlättar mycket i vardagen. Att de dessutom är snygga är bara ett plus! Några exempel från Smedbo är serierna Home, House och Ice som innehåller stilrena toalettpappershållare, tvålhållare, ställ för WC-borste, krokar och mycket mer. Ett stort plus är att många av produkterna är limningsbara direkt på väggplattorna, vilket gör att man slipper borra i våtutrymmet.

Home är en serie med enkla, vackra former. Jämfört med Home har serien House en mer fyrkantig form. Båda kommer med en yta av polerad eller mattborstad krom. Ice är inspirerad av skandinavisk design. Produkternas yta består av blankpolerad mässing som i många fall kombineras med glas eller porslin.

Inspireras av bilderna här nedan eller kolla in samtliga tillbehör på vår hemsida.

Fyrkrok och väggmonterad tvåldispenser från serien Home.

Tvåldispenser, tandborstglas och handduksring från serien Home.

 

Se hela kampanjkalendern och hitta närmsta butik på vår hemsida.

 

Dessa erbjudanden går ej att kombinera med andra rabatter. Erbjudanden gäller i Stigs Kakels, Kakeldax och Kakelcentralens butiker samt på www.kakeldaxgruppen.se  under angiven vecka. Vi reserverar oss för lokala avvikelser och slutförsäljning. Leveranstider kan förekomma. Ingen returrätt på beställningsvaror.

En kommentar

  1. Pingback: Med miljön i fokus | Kakelbloggen

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s