Sommarkampanj v. 33 – Sommarmöbel

Nya erbjudanden, varje vecka, hela sommaren. Under femton veckor (v. 22–36) presenterar vi ett nytt erbjudande varje vecka. I sommarkalendern hittar du allt från kakel, klinker och mosaik till badrumsmöbler, blandare, handdukstorkar och andra inredningstillbehör.

Nu är det vecka 33 och veckans sommarerbjudande gäller från 14 augusti till och med 20 augusti. Denna vecka får du 15 % rabatt på samtliga möbler från Vedum, Svedbergs och 4Aqua.

Väl vald badrumsinredning kan göra under för både ögat och ordningen. Allt fler lägger större vikt vid badrumsmöblerna och ibland är det till och med möblerna som får sätta stilen. Att ha bra förvaringsmöjligheter för allt smått som finns i badrummet underlättar dessutom vardagen. Vedum, Svedbergs och 4Aqua har alla ett brett utbud av snygga och praktiska badrumsmöbler. Utöver vanligt vitt och grått finns ett stort utbud färgglada möbler att välja mellan.

Inspireras av bilderna här nedan eller besök våra butiker för att se mer av utbudet.

Pigga upp badrummet med färg. Här en grön skönhet från Svedbergs serie Stil. Den som föredrar en annan färg kan välja från hela NCS-skalan, totalt finns 1950 nyanser. Verkligen något för alla med andra ord!

I serien Slim från 4Aqua finns många fronter att välja mellan, här blankt vit front med fyra lådor och toppskiva i carraramarmor.

Samma serie finns även med bruna lådfronter.

Hos 4Aqua hittar du också lådinredning som hjälper till att hålla ordning.

Vedums serie Mezzo är ny för i år. Den varma, mjuka färgen Soft persika är också en nyhet.

 

Du kan läsa mer om produkterna i veckans erbjudande i vårt inspirationsmagasin Kakelinspo.

Se hela kampanjkalendern och hitta närmsta butik på vår hemsida.

Dessa erbjudanden går ej att kombinera med andra rabatter. Erbjudanden gäller i Stigs Kakels, Kakeldax och Kakelcentralens butiker samt på www.kakeldaxgruppen.se  under angiven vecka. Vi reserverar oss för lokala avvikelser och slutförsäljning. Leveranstider kan förekomma. Ingen returrätt på beställningsvaror

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s