Sommarkampanj v. 34 – Sobra pasteller

Nya erbjudanden, varje vecka, hela sommaren. Under femton veckor (v. 22–36) presenterar vi ett nytt erbjudande varje vecka. I sommarkalendern hittar du allt från kakel, klinker och mosaik till badrumsmöbler, blandare, handdukstorkar och andra inredningstillbehör.

 

Veckans erbjudande gäller under vecka 34, alltså från 21 augusti till och med 27 augusti. Denna vecka får du 25 % rabatt på serierna Kraklé och Crayon från Tonalite samt Creative System 4.0 från Villeroy & Boch.

 

Det blir allt vanligare att välja något annat än traditionellt vitt när det är dags att göra om hemma. Olika nyanser av grått har blivit en vanlig ersättare, men intresset för färg ökar också. En av trenderna är pastell och flera leverantörer presenterar serier i de mjuka färgerna.

Pastell är ett bra alternativ för den som tröttnat på hårt, grått, kallt och vitt och nu vill ha något annat. Vitt är ett vanligt val i köket men allt fler vill ha en mer färgglad kontrast till sina vita skåpsluckor. Pastellerna är passande eftersom de tillför färg men fortfarande är nedtonade. För många är det lättare att välja en sober pastell än en väldigt färgstark platta. Skillnaden blir märkbar samtidigt som rummet fortsätter vara stilrent.

Inspireras av bilderna här nedan eller kolla in samtliga plattor på vår hemsida.

Pigga upp badrummet med rosa Tonalite Kraklé Glicine i kombination med vita Tonalite Kraklé Bianc.

Två nyanser av blått i Tonalites serie Crayon.

Härligt färgglatt badrum med plattor ur serien Kraklé från Tonalite.

Ett vackert ljusgrönt kök får du med Tonalite Kraklé Tavella Erba Chiara.

 

Se hela kampanjkalendern och hitta närmsta butik på vår hemsida.

Dessa erbjudanden går ej att kombinera med andra rabatter. Erbjudanden gäller i Stigs Kakels, Kakeldax och Kakelcentralens butiker samt på www.kakeldaxgruppen.se  under angiven vecka. Vi reserverar oss för lokala avvikelser och slutförsäljning. Leveranstider kan förekomma. Ingen returrätt på beställningsvaror.

 

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s