Sommarkampanj v.35 – höstfint

Nya erbjudanden, varje vecka, hela sommaren. Under femton veckor (v. 22–36) presenterar vi ett nytt erbjudande varje vecka. I sommarkalendern hittar du allt från kakel, klinker och mosaik till badrumsmöbler, blandare, handdukstorkar och andra inredningstillbehör.

Det här erbjudandet gäller under vecka 35, alltså från måndagen den 28 augusti till och med söndagen den 3 september. Denna vecka får du 20 % rabatt på rengöringsprodukter från Fila.

 

Efter att kaklet är satt och duschväggar, krokar och annan inredning är på plats är det viktigt att underhålla och hålla rent på och mellan plattorna. Det finns ett flertal olika produkter för olika ändamål som hjälper dig att behålla den där fräscha känslan i badrummet. Läs mer om de olika produkterna här nedan eller kolla in samtliga produkter på vår hemsida.

 

Använd Fila Cleaner för att torka av plattorna. Bra att göra detta då kaklet är helt nytt för att få bort rester av fog eller damm. Medlet fungerar på alla ytor och är mycket drygt vilket gör att det räcker länge och sköljs bort allt eftersom.

 

Fila via Bagno är en kalklösande rengöring för badrum. Spraya på ytan, låt verka några minuter och torka sedan av med en fuktig trasa. Ej för polerad natursten eller andra syrakänsliga naturmaterial.

 

 

Behöver fogarna en rejäl uppfräschning? I så fall är Fila Fogrenovering lösningen på dina problem! Här finns allt som behövs för en ordentlig rengöring, bland annat Fuganet rengöring för fogar, Fugaproof impregnering till fogar och de verktyg du behöver.

 

 

 

 

Se hela kampanjkalendern och hitta närmsta butik på vår hemsida.

Dessa erbjudanden går ej att kombinera med andra rabatter. Erbjudanden gäller i Stigs Kakels, Kakeldax och Kakelcentralens butiker samt på www.kakeldaxgruppen.se  under angiven vecka. Vi reserverar oss för lokala avvikelser och slutförsäljning. Leveranstider kan förekomma. Ingen returrätt på beställningsvaror.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s