Erbjudande v. 41-42 – trälook med Treverk

Ljusa upp de mörkare årstiderna genom att förnya där hemma. I vår kampanj som pågår 9/10 – 17/12 hittar du fem erbjudanden med plattor för alla rum, tillbehören du behöver och ett paket för att fräscha upp badrummet. Se hela kampanjkalendern eller besök någon av våra butiker!

 

 

Det första erbjudandet gäller under vecka 41 och 42, alltså från 9 oktober till och med 22 oktober. De här två veckorna har du 25 % rabatt på alla Treverkserier från Marazzi.

 

Marazzi har många naturtrogna träklinkers som går under samlingsnamnet Treverk. Några exempel är Treverk Home, Treverkage och Treverktrend som kommer i olika storlekar, nyanser och finish.

Granitkeramik med träutseende ger dig möjlighet att skapa en snygg trälook i rum där trägolv annars inte är lämpligt, som badrum eller grovkök. Självklart passar plattorna lika bra i vardagsrum och sovrum eller till uteplatsen.

Inspireras av bilderna här nedan eller kolla in samtliga plattor på vår hemsida.

 

Treverksoul är snedskuren vilket gör den lite annorlunda jämfört med många andra mindre plattor. Det ger också möjlighet att skapa många olika mönster.

 

Treverkview är en klassisk långsmal platta som kan användas för att återskapa traditionella trägolv. Inspirationen kommer från ek. Som bilden visar finns plattan för både utomhus– och inomhusbruk.

 

Vissa av Treverk-plattorna finns även i tjockleken 20 mm för enkel installation utomhus. Här visas Marazzi Treverkmade 20mm Fume. Plattorna som är 20 mm kan läggas på grus, gräs eller plastfötter utan att fix behövs.

 

Treverkage finns i flera nyanser så att du kan skapa både en traditionell eller modern look.

 

Se hela kampanjkalendern och hitta närmsta butik på vår hemsida.

Dessa erbjudanden går ej att kombinera med andra rabatter. Erbjudanden gäller i Stigs Kakels, Kakeldax och Kakelcentralens butiker samt på www.kakeldaxgruppen.se  under angivna veckor. Vi reserverar oss för lokala avvikelser och slutförsäljning. Leveranstider kan förekomma. Ingen returrätt på beställningsvaror.

 

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s