Erbjudande v. 45-46 – Härliga badrum

Ljusa upp de mörkare årstiderna genom att förnya där hemma. I vår kampanj som pågår 9/10 – 17/12 hittar du fem erbjudanden med plattor för alla rum, tillbehören du behöver och ett helt paket för att fräscha upp badrummet. Se hela kampanjkalendern eller besök någon av våra butiker!

Det tredje erbjudandet gäller under vecka 45 och 46, alltså från 6 november till och med 19 november. De här två veckorna har du minst 20 % rabatt på badkar och handdukstorkar från Nordhem.

Nordhem badkar
Omvandla de mörka och kalla vinterkvällarna till avslappnade och lyxiga stunder. Tänd några ljus, tappa upp ett bad och med en handdukstorkare i badrummet så väntar en varm handduk på dig då du kliver ur badet.

Nordhem har badkar i olika design beroende på vilket intryck du vill skapa eller vilken storlek som passar i ditt badrum. Badkaren är djupare än de flesta standardbadkar vilket ger en känsla av ett omslutande bad.

De fristående badkaren Lilleby, Ekerö och Värmdö kan placeras på valfritt ställe i badrummet och gör med sin dubbla rygglutning att du kan luta dig åt båda håll. Ett alternativ till de fristående badkaren är hörnbadkaret Torekov som kan utrustas med ljusterapi och massagesystem.

 

Inspireras av bilderna här nedan eller kolla in samtliga badkar och handdukstorkar på vår hemsida.

Nordhem Ekerö i en minimalistisk design är tillverkad i naturmaterialet gjutmarmor vilket gör att det är skonsamt mot miljön samtidigt som det håller värmen längre.

Det nätta badkaret Nordhem Lilleby är designat för mindre badrum utan att det kompromissats med komfort. Badkaret är tillverkat i sanitetsakrylen Lucite som är slittåligt och har en lång hållbarhet. Ett plus är att den går att få i åtta olika färger!

 

 

Torekov badkar är en anpassningsbar modell som bjuder på många alternativ, du kan välja mellan höger- och vänstermodell beroende på vilka förutsättningar ditt badrum har. Torekov är framställt i Nordurit, ett hållfast och slitstarkt material som har en konstruktionsgaranti på 30 år.

En bonus med hörnbadkar är att du får stora hörnytor där du kan förvara tvålar och hårprodukter.

 

Nordhem handdukstorkar
Ge dig själv lite extra värme med handdukstorkare från Nordhem, de finns i olika storlekar, färger och modeller. Passar lika bra i badrummet som i hallen för att garantera att du alltid har en varm jacka när du ska ge dig ut i kylan.


Nordhem Solliden går att anpassa efter behov och smak då den finns i olika storlekar och ytbehandlingar. Den horisontella styrkan ger snabb torkning till handdukar samtidigt som den blir ett snyggt inslag i badrummet.

 

Se hela kampanjkalendern och hitta närmsta butik på vår hemsida.

 

Dessa erbjudanden går ej att kombinera med andra rabatter. Erbjudanden gäller i Stigs Kakels, Kakeldax och Kakelcentralens butiker samt på www.kakeldaxgruppen.se under angivna veckor. Vi reserverar oss för lokala avvikelser och slutförsäljning. Leveranstider kan förekomma. Ingen returrätt på beställningsvaror.

 

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s