Erbjudande v. 47-48 – Fixa klart med fix & fog

Ljusa upp de mörkare årstiderna genom att förnya där hemma. I vår kampanj som pågår 9/10 – 17/12 hittar du fem erbjudanden med plattor för alla rum, tillbehören du behöver och ett helt paket för att fräscha upp badrummet. Se hela kampanjkalendern eller besök någon av våra butiker!

Vårt fjärde vintererbjudande gäller under vecka 47 och 48, alltså från 20 november till och med 3 december. De här två veckorna har du 25 % rabatt på fix, fog och tätskikt.

 

När plattan är vald är du en bra bit på vägen, men för att komma hela vägen i mål behövs också fix, fog och tätskikt. Olika produkter fyller olika behov och väljs utifrån plattan som ska sättas. I våra butiker får du såklart hjälp att hitta rätt!

Några saker som är viktiga att känna till är att du som privatperson kan kakla om ett kök själv men när det kommer till badrummet behöver du tänka på de regler och behörigheter som gäller för våtrum. Därför rekommenderar vi att du vänder dig till en godkänd plattsättare som har god kännedom om de regler och krav som finns. Vi hjälper dig gärna att komma i kontakt med behörig person!

Oavsett om det är du eller en plattsättare som utför jobbet kan det vara bra att känna till vilka alternativ som finns. För att du ska lära känna de olika produkterna presenterar vi här nedanför ett antal av dem som berörs av veckans erbjudande, resten finns på vår hemsida.

 

 

 

KDX Spackel Flyt 4-40 mm är en storsäljare till proffsen när det gäller att jämna till golvet, spackla in värmekablarna eller fixa fallet i badrummet. Smidigt spackel som flyter ut lätt och gör jobbet enkelt innan tätskiktet och plattsättningen. Kan användas under keramiska våtrumskonstruktioner och för golv i torra utrymmen som är anpassade för spackling. Kan också användas vid inspackling av golvvärme. Läs mer om användning av KDX Spackel Flyt 4-40 mm här.


 

KDX 210 Fix är en enkel fästmassa som gör jobbet åt dig. Bra vidhäftning och lång öppentid gör att du hinner med jobbet innan fixet stelnar. Godkänd för användning i keramiska våtrumskonstruktioner i kombination med övriga ingående produkter i KDX Våtrumskonstruktion. Kan också användas på vägg och golv både inom- och utomhus. Fixet lämpar sig utmärkt för golvvärme. Läs mer om användning av KDX 210 Fix här.


KDX220 Lättfix är ett fix som har betydligt mindre åtgång och smidigare konsistens än vanligt fix. Spar på ryggen och bär två säckar istället för tre. Fixet har lång öppentid och bra vidhäftning, vilket förhindrar att plattan glider på vägg. Godkänd för keramiska våtrumskonstruktioner i kombination med övriga ingående produkter i KDX Våtrumskonstruktion. Kan också användas på vägg och golv både inom- och utomhus. Fixet lämpar sig utmärkt för golvvärme. Läs mer om användning av KDX220 Lättfix här.


KDX240 Flytfix är ett snabbhärdande fix för plattor med större format (större än 30×30) på golv. Tack vare att fixet jämnar ut sig själv slipper man få bom under plattan och det gör att golvet tål belastning utan att plattor knäcks. Lämpar sig bra för golvvärme. Läs mer om användning av KDX Flytfix 240 här.


 

Se hela kampanjkalendern och hitta närmsta butik på vår hemsida.

Dessa erbjudanden går ej att kombinera med andra rabatter. Erbjudanden gäller i Stigs Kakels, Kakeldax och Kakelcentralens butiker samt på www.kakeldaxgruppen.se under angivna veckor. Vi reserverar oss för lokala avvikelser och slutförsäljning. Leveranstider kan förekomma. Ingen returrätt på beställningsvaror.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s