Marmorstil som sticker ut

Vi har skrivit om Elegance från Marazzi förut men det är en serie som tål att lyftas igen och då framförallt plattorna med 3D-effekt.

Elegance består av marmorliknande väggplattor med måtten 30×60 cm. Plattorna finns i fem sofistikerade nyanser från krispigt vit till varm beige. Förutom de vanliga blanka och släta plattorna som skapar en minimalistisk och klassisk stil finns också plattor i 3D-utförande. Utbuktande ränder skapar en levande yta och ger en extra dimension åt rummet och inredningen.

 

3D-plattan kan användas för att skapa en intressant fondvägg, en mysig duschhörna eller för att lägga fokus på enskilda detaljer.

Elegance Drape 3D Altissimo används för att accentuera en hylla som fällts in i väggen.

 

Plattorna finns med både raka ränder, som på bilden ovan, och med böljande ränder, som på bilden nedan. De raka ränderna skapar ett mer grafiskt utryck medan de böljande ränderna ger en mjuk och levande känsla.

 

Även plattorna med 3D-effekt har en blankpolerad yta vilket ger intressanta ljusreflektioner som skapar levande ytor.

 

 

Plattorna i serien tillverkas extra tunna, endast 6 mm tjocka, i ett utförande kallat Slim. Det ger en lägre totalvikt, vilket i sin tur ger mindre utsläpp vid transport. Det går också åt mindre råmaterial vid tillverkningen. En vinst för både miljön och de som arbetar med plattorna!

 


 

Besök vår hemsida kakeldaxgruppen.se för mer inspiration!
Vill du komma i kontakt med oss når du oss på 031 – 719 78 99 eller info@kakeldaxgruppen.se
Du hittar alla våra butiker genom att klicka här.

Under vecka 47 och 48 har vi ett erbjudande på fix och fog. Du kan läsa mer om kampanjen som gäller till och med 3 december här.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s