Låt badrummet bli ett speciellt rum

Ett badrum kan vara en plats vi passerar för att vi måste eller en plats för återhämtning. Visst låter det sistnämnda trevligare?! Idag samlar vi tips för ett trevligt badrum, med fokus på de mindre inredningsvalen som tvålkoppar och förvaring. Längre fram kommer vi också att titta på de större förändringarna i form av klinker, badkar och duschblandare.

Bild tagen ovanifrån på gråspräcklig platta i granitkeramik. På plattan finns en korkbricka med en pumptvål och en tvål.

Mystone Bluestone Piombo utgör en snygg bas att smycka med detaljer som sköna tvålar och snygga fat.

 

Förvaring är en alltid lika aktuell fråga i de flesta hem. Korgar är bra för förvaring i badrum och dessutom är de snygga oavsett om de står i en hylla eller direkt på golvet. Kanske har du en yta under badrumsskåpet att utnyttja och varför inte skjuta in en korg i vilken du kan samla småsaker som annars tenderar hamna överallt, eller kanske förrådet av toapappersrullar.

Bild tagen framifrån som visar badrumsmöbler i form av ett vitt underskåp med två lådor och tvättställ. Ovanför sitter ett spegelskåp med två dörrar.

Paket från 4-aqua med spegelskåp, underskåp och blandare.

 

En rullvagn med hyllplan kan vara smidig att ha i ett mindre badrum eftersom den är lätt att flytta på. Kanske kan den stå i duschhörnan men flyttas undan när det är dags att ta en dusch Eller så kan den rullas in mellan skåp och vägg och enkelt dras fram när du behöver det som förvaras i den.

Från Smedbo har vi flera smarta och snygga badrumstillbehör. Till exempel flera olika krokar, hängare och hållare för hårfönen som annars riskerar hamna både lite här och där.

 

Något annat som gör stor skillnad är att tänka till vid valet av badrumsskåp, det finns många alternativ med utdragbara lådor som är indelade i mindre fack för att göra det enkelt att hålla ordning. Att komplettera med ett vägghängt skåp ger ytterligare förvaringsmöjligheter.

Bild på låda i badrumsskåp tagen ovanifrån. I lådan finns ett system av fack för krämer, smink och annat.

Från 4-aqua hittar du till exempel den här lösningen med lådindelning och lådmatta samt sminkhållare i den övre lådan som standard, lådbelysning och el-uttag finns som tillval.

 

Bild tagen framifrån på badrumsmöbler. Ett svart badrumsskåp med tvättställ och en låda. Ovanför sitter ett spegelskåp med två dörrar och till vänster ett vägghängt svart skåp.

Paketet Skapa Svart Ek från Svedbergs med underskåp i måtten 50×35 cm samt tvättställ och spegelskåp, här i kombination med matchande väggskåp i måtten 70×30 cm.

 

För den som har ljusinsläpp i badrummet är växter ett mycket trevligt inslag, precis som i övriga rum där hemma. Kolla upp så att du väljer en växt som gillar den fuktighet som uppstår i badrummet.

 

Dela gärna med dig av ditt bästa tips för att göra badrummet mysigt och personligt!

 


Besök vår hemsida kakeldaxgruppen.se för mer inspiration!
Vill du komma i kontakt med oss når du oss på 031 – 719 78 99 eller info@kakeldaxgruppen.se
Du hittar alla våra butiker genom att klicka här.

En kommentar

  1. Pingback: Trivsamt badrum | Kakelbloggen

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s