Visst längtar vi till sommaren?

Kylan och snön är i allra högsta grad närvarande i stora delar av landet men det hindrar oss inte från att drömma om de varmare årstider som vi vet kommer att göra entré så småningom. Idag tittar vi på serier som antingen har namn som för våra tankar till varmare platser eller som helt enkelt gör sig alldeles utmärkt på uteplatsen. Häng med!

Gröna inslag, bekväma möbler och tålig träklinker! Här har Marazzi Visual använts.

 

Du känner säkert till att Palma är en stad på populära Mallorca men det kanske är en nyhet att det även finns kakel med samma namn. I serien finns en brun och en beige platta, båda med måtten 25×40 cm. De har en matt yta och ett lite strukturerat utseende.

Här syns den bruna plattan, Geotiles Palma Wengue, på väggen runt handfatet.

Här kommer färgskiftningarna i plattan fram mer.

 

Italien får många att tänka på gelato på en soldränkt piazza, pasta eller kanske en god pizza på en uteservering. Vi kommer såklart också att tänka på härliga Cotti d’Italia – en serie som passar utmärkt i både uterum och utomhus, oavsett om du befinner dig i det något varmare landet i söder eller här hemma.

Skapa en behaglig bas med varma terrakottafärger från Cotti d’Italia.

 

När värmen smyger sig på är det skönt att slå sig ner med en kaffe och en god bok i solen. Utbudet av plattor som kan läggas utomhus är stort och varför inte skapa en egen plats att möta våren på i trädgården eller vid sommarstället. Plattorna kan läggas utomhus då de har låg vattenabsorption och därmed är frostsäkra. Med andra ord klarar de av även den årstid vi befinner oss i nu!

Härlig hörna med Italgraniti Mineral D på både vägg och mark.

 

De plattor som är 20 mm tjocka kan läggas direkt på underlag som till exempel grus som i bilden nedan. Det gör det mycket enkelt att skapa en fin uteplats för sommarens alla grillkvällar.

Snygg servering med Marazzi Plaster 20 mm Anthracite som bas.

 

 

Har du en uteplats, och i så fall – hur ser den ut?

___

Besök vår hemsida kakeldaxgruppen.se för mer inspiration!
Vill du komma i kontakt med oss når du oss på 031 – 719 78 99 eller info@kakeldaxgruppen.se
Du hittar alla våra butiker genom att klicka här.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s