Naturstenslooken – här för att stanna

Vi har under lång tid sett mycket ljusa, vita och avskalade rum i våra hem. Kaklet i köket har varit vitt, klinkern i badrummen har varit ljust och diskret.

Nu ser vi att det eleganta och minimalistiska fått sällskap av en den trendiga naturstenslooken! Vackert varma och härliga toner har letat sig fram. Plattor som ser ut som granit, skiffer och marmor ser vi mycket av och de utger en behaglig och inbjudande look.

Casalgrande Amazzonia Dragon Black är en del i en serie som finns i flera olika mått och färger och passar som badrumsgolv såväl som ett hallgolv. Varför inte lägga in golvvärme för en extra härlig känsla?

 

Ofta hittar vi naturstenslooken på plattor av granitkeramik och fördelen med dem är att materialet är extremt slitstark och har mycket låg vattenabsorption. De är dessutom frostbeständiga och fungerar galant för utomhusbruk. Glaserade eller oglaserade, ljust eller mörkt. Möjligheterna är oändliga!

Granitkeramik Santana Antracite. Den frostsäkra granitkeramikplattan funkar utmärkt som golv till uteplatsen. Här tillsammans med ljusa möbler får vi en varm och inbjudande naturstenslook.

 

Italgraniti Stone Mix Ardesia Black, från serien Stone Mix. En serie av mixade steneffekter. Snyggt som ett golv i köket eller varför inte på väggarna i badrummet?

 

Marazzi Blend Grey Rt finns i både ljus och mörk naturstenlook och gör sig mycket bra i kök. En mysig känsla från golv till tak!

 

Italgraniti Nordic Stone Svezia Mosaico A från serien Nordic Stone. Naturlig och harmonisk i ett badrum med vita badrumsmöbler.

 

Cevica Ma. Doric White, ett kakel i marmorimitation. Glasyren gör kakelplattans yta tät och den blir lätt att hålla ren. Ytan på de här plattorna är blank och passar utmärkt med ett dovt golv i badrummet eller köket.

 

 


Besök vår hemsida kakeldaxgruppen.se för mer inspiration!
Vill du komma i kontakt med oss når du oss på 031 – 719 78 99 eller info@kakeldaxgruppen.se
Du hittar alla våra butiker genom att klicka här.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s