Erbjudande v. 16-17– Nyheter från Italien

Varje vecka från april till juni har vi extra bra erbjudanden för dig som vill förnya eller renovera hemma. Du hittar allt för ditt badrumsprojekt: från de senaste italienska kakelplattorna, badrumsmöbler och smarta duschlösningar till praktiska tillbehör. Se hela kampanjkalendern eller besök någon av våra butiker!

 

Marazzi Ceppo di Gré – en av serierna som ingår i kampanjen.

 

Det första erbjudandet gäller under vecka 16 och 17, alltså från 16 april till och med 29 april. De här två veckorna får du upp till 30 % rabatt på serierna Ceppo di Gré, Chalet, Hemisphere, hela Grande-serien från Marazzi och samtliga Treverk-serier från Marazzi.

Alltså är det just nu ett ypperligt tillfälle att påbörja den där planerade renoveringen hemma, oavsett om det är kök, badrum, vardagsrum eller uteplats som ska renoveras. Dessa serier innehåller nämligen plattor för alla dessa ändamål och dessutom i flera olika stilar.

Ceppo di Gré är en nyhet från Marazzi och inspirationen till serien kommer från en typisk Italiensk stentyp med inslag av småsten. Serien kommer i fyra nyanser, två varma och två kalla. Plattorna finns både som kvadratiska och rektangulära i totalt sex storlekar. I serien ingår också 20 mm-plattor som kan läggas utomhus.

 

Träklinker blir mer och mer populärt och Chalet är ett exempel på serie med snygga och naturtrogna plattor. Dessa kommer i måtten 15×90 cm samt som mosaik. Serien finns i fem nyanser, varav ek och mahogany red är två exempel.

 

Den som letar efter en neutral look men med edge tilltalas med största sannolikhet av Hemisphere, en serie bestående av metalliska plattor i fyra nyanser. Plattorna finns med både matt, slät och halvpolerad yta.

Hemisphere platinum på golvet och Hemisphere Steel på väggen.

 

Storformat har varit populärt ett tag och det kommer allt större storlekar. I Grande-serien från Marazzi återfinns plattor i mått upp till 120×240 cm. Badrummet klart på ett kick med andra ord! En av kollektionerna som kommer i så stora format är Marble look som finns i åtta nyanser, från vitt och beige till grått och svart.

 

 

Sist men absolut inte minst hittar vi de populära Treverk-serierna från Marazzi. Här finns en stor bredd både när det kommer till format och färg. Till exempel finns måttet 7×28 cm som passar utmärkt för fiskbensläggning eller klassiskt långsmala plattor i till exempel 10×70 cm.

 

 

 

Se hela kampanjkalendern och hitta närmsta butik på vår hemsida.

 

 


Dessa erbjudanden kan ej kombineras med andra rabatter. Erbjudandet gäller under angiven period. Vi reserverar oss för lokala avvikelser och slutförsäljning. Leveranstider kan förekomma. Ingen returrätt på beställningsvaror.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s