Erbjudande v. 18-19 – Allt för badrummet

Varje vecka från april till juni har vi extra bra erbjudanden för dig som vill förnya eller renovera hemma. Du hittar allt för ditt badrumsprojekt: från de senaste italienska kakelplattorna, badrumsmöbler och smarta duschlösningar till praktiska tillbehör.

Se hela kampanjkalendern eller besök någon av våra butiker!

 

Badkaret Hovås och handdukstorken Solliden från Nordhem.

 

Det andra erbjudandet gäller under vecka 18 och 19, alltså från 30 april till och med 13 maj. De här två veckorna får du 20 % rabatt på badrumsmöbler, handdukstorkar, blandare och badkar. Välkommen in till någon av våra butiker för att se mer!

I våra butiker hittar du så mycket mer än kakel, klinker och granitkeramik – här finns allt som behövs för att skapa ett drömbadrum! Snygga och rymliga badrumsmöbler, praktiska handdukstorkar, stilrena blandare och härliga badkar.

Inspireras av bilderna här nedan eller besök våra butiker för att se mer!

 

Vedum har ett brett utbud av badrumsmöbler. Här syns Zone 1000…

…och Zone 1200. Möblerna finns i många olika kulörer.

Badkar Ekerö och handdukstork Solliden från Nordhem.

Populära blandaren Birillo från Tapwell.

 

 

Se hela kampanjkalendern och hitta närmsta butik på vår hemsida.

 

Dessa erbjudanden kan ej kombineras med andra rabatter. Erbjudandet gäller under angiven period. Vi reserverar oss för lokala avvikelser och slutförsäljning. Leveranstider kan förekomma. Ingen returrätt på beställningsvaror.

 

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s