Erbjudande v.20 – 20 mm-plattor för uteplatsen

Varje vecka från april till juni har vi extra bra erbjudanden för dig som vill förnya eller renovera hemma. Du hittar allt för ditt badrumsprojekt: från de senaste italienska kakelplattorna, badrumsmöbler och smarta duschlösningar till praktiska tillbehör. Se hela kampanjkalendern eller besök någon av våra butiker!

 

Detta erbjudande gäller under vecka 20, alltså från och med 14 maj till och med 20 maj. Under denna period får du 25 procent rabatt på 20 mm tjocka plattor för utomhusbruk.

 

De tjockare uteplattorna är både praktiska, snygga och enkla att arbeta med. Tack vare plattornas tjocklek behöver de inte läggas permanent med fix och spackel, vilket gäller för tunnare plattor för utomhusbruk. Efter att ha varit populärt länge i andra delar av Europa har intresset för 20 mm-plattor de senaste åren vuxit även här hemma i Sverige. Plattorna är ofta i större format vilket gör läggningen snabb eftersom det inte krävs så mycket förarbete. Läs mer om läggning av 20 mm-plattor i vårt inspirationsmagasin som du hittar här.

Inspireras av bilderna här nedan, besök våra butiker eller kolla in samtliga plattor i erbjudandet på vår hemsida.

 

Snygga stenlooksplattan Italgraniti Stone Mix Quarzite kan användas både till en snygg gång och till en sammanhängande uteplats.

Serien Multiquartz finns i flera färger, här i utförandet White.

Trälook på uteplatsen med granitkeramiken Marazzi Treverk Home Quercia 20mm.

Ett annat träliknande alternativ är Marazzi Treverk Home Rovere 20 mm.

 

Se hela kampanjkalendern och hitta närmsta butik på vår hemsida.

Dessa erbjudanden kan ej kombineras med andra rabatter. Erbjudandet gäller under angiven period. Vi reserverar oss för lokala avvikelser och slutförsäljning. Leveranstider kan förekomma. Ingen returrätt på beställningsvaror.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s