God förvaring och behagliga badrum

Möblerna är en viktig faktor i alla badrum. Goda möjligheter att stuva undan krämer, handdukar, tandborstar och annat gör det lättare att hålla ordning. Den nya serien Zone från Vedum ger goda chanser att vara här och nu i din egen badrumssfär. De rundade och avskalade formerna, taktila materialen och den generösa förvaringen ger dig möjlighet att skapa ett badrum att finna harmoni och balans i.

Vedum Zone 1200, här i färgen Åskblå.

 

Tvättställens runda och ovala former har ett mjukt och stilrent uttryck som förstärks av det stenliknande, exklusiva materialet Solid Surface. Tvättställen monteras semi-nedfällda i en topplatta och kompletteras med underskåp, speglar och högskåp. Zone finns i flera utföranden för både små och stora badrum. Med ett fåtal delar går det att skapa många olika kombinationer och bygga upp ett personligt badrum där du kan hämta ny kraft. Välkommen till någon av våra butiker för att titta närmare på Vedum Zone och våra andra badrumsmöbler.

Ovala former i både spegel och handfat.

 

I bilden nedan syns Zone 600 med ett platseffektivt underskåp, avställningsyta på topplattan och praktisk förvaring i lådan. Det runda tvättstället utgör en fin kontrast till den rektangulära spegeln med inbyggd belysning.

Zone 600 vit passar extra bra för det mindre badrummet.

 

Zone 1000, nedan i antracitgrå med högskåp och underskåp, ger gott om förvaring för hela familjen. Sober färgsättning skapar lugn och harmoni, och den runda spegeln ger ett mjukt intryck.

Med Zone 1000 får du både stilren och rymlig förvaring.

Högskåp med gott om förvaring på hyllor.

 

Zone 2000, här i brunbetsad ek, innebär dubbeltvättställ – lyxigt och praktisk på samma gång. Generöst med förvaring skapar ett visuellt lugn och ett badrum som utstrålar en harmonisk balans.

Den lite större Zone 2000 passar i det generösa badrummet.

Utdragbara lådor för lättåtkomlig förvaring.

 

Materialet Solid Surface som används i tvättställen är slitstarkt, lättskött och så nära porfritt det går att komma. Det betyder att fläckar inte tränger igenom ytan och att tvättstället är lätt att hålla rent från smuts och fett. Ytan kan rengöras med fuktig trasa och milt rengöringsmedel.

 

Samtliga bilder kommer från Vedum Kök och Bad.


Under v.20 har vi kampanj på 20 mm-plattor för uteplatsen. Du kan läsa mer om det aktuella erbjudandet här och om kommande erbjudanden här.

Besök vår hemsida kakeldaxgruppen.se för mer inspiration!
Vill du komma i kontakt med oss når du oss på 031 – 719 78 99 eller info@kakeldaxgruppen.se
Du hittar alla våra butiker genom att klicka här.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s