Erbjudande v. 21 – dags för ny dusch?

Varje vecka från april till juni har vi extra bra erbjudanden för dig som vill förnya eller renovera hemma. Du hittar allt för ditt badrumsprojekt: från de senaste italienska kakelplattorna, badrumsmöbler och smarta duschlösningar till praktiska tillbehör.

Se hela kampanjkalendern eller besök någon av våra butiker!

 

Det här erbjudandet gäller under vecka 21, alltså från 21 maj till och med 27 maj. Under veckan får du mellan 20-30 % rabatt på duschväggar och duschblandare från Macro, Vetro och Tapwell. Välkommen in till någon av våra butiker för att se mer!

Duschlösningen är i många fall en viktig del av badrummet. Såklart finns det många val att göra för att hitta en kombination som passar in med resten av rummet både när det kommer till modell och flexibilitet samt utseende. Raka eller rundade väggar kan göra stor skillnad beroende på rummets form och det finns även vikbara alternativ. När det kommer till glas finns det både klara och frostade. Därefter kan duschblandaren anses vara kronan på verket. Även här finns det olika stilar att välja mellan och olika färger och finish.

 

Inspireras av bilderna här nedan eller kom in till någon av våra butiker för att se mer!

Spirit är en ny duschserie från Macro Design. I serien finns flera modeller, storlekar, glastyper och profilkulörer.

 

Grace är en annan stilren serie från Macro Design, här i klarglas.

Det finns fler olika kulörer och handtag att välja mellan. Här duschserien Spirit med knoppar till handtag.

Här i profilfärgen antracit med matchande hylla.

Skapa rätt uttryck i badrummet med någon av de många alternativ på blandare som finns.

 

Se hela kampanjkalendern och hitta närmsta butik på vår hemsida.

Dessa erbjudanden kan ej kombineras med andra rabatter. Erbjudandet gäller under angiven period. Vi reserverar oss för lokala avvikelser och slutförsäljning. Leveranstider kan förekomma. Ingen returrätt på beställningsvaror.

 

 

 

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s