Erbjudande v. 23-24 – Marmor och granito-look

Varje vecka från april till juni har vi extra bra erbjudanden för dig som vill förnya eller renovera hemma. Du hittar allt för ditt badrumsprojekt: från de senaste italienska kakelplattorna, badrumsmöbler och smarta duschlösningar till praktiska tillbehör.

Se hela kampanjkalendern eller besök någon av våra butiker!

 

 

Det här erbjudandet gäller under vecka 23 och 24, alltså från 4 juni till och med 17 juni. De här två veckorna får du 25 % rabatt på Marazzis sortiment av plattor med marmor- och granitolook.

Både stenlooken och marmorlooken är populära när det kommer till val av plattor för hemmets olika rum. Förmodligen har det att göra med att alternativen är många och varierande. Marmorplattorna kommer med både blank och matt finish medan de flesta stenimitationer har en matt yta. Färgskalan går från ljusa toner via grått och brunt till dramatiskt svart och antracit. De flesta plattorna är i storformat, vilket gör att mönstringen kommer fram på ett bra sätt, men det finns också ett antal mindre storlekar för den som är ute efter det. Något för alla rum med andra ord!

 

Inspireras av bilderna här nedan eller kolla in samtliga plattor på vår hemsida.

Allmarble är en populär serie från Marazzi. Här i matt vitt, men det finns även plattor i många andra utföranden.

Marazzis serie Ardesia innehåller plattor med stenlook i tre nyanser. Här syns Ardesia Cenere.

Blend är en stilren serie i fyra nyanser. Detta golv pryds av plattor i färgen Cream.

Elegance är en marmorliknande serie i fem sofistikerade nyanser från krispigt vit till varm beige. Serien görs i utförandet slim vilket innebär att de bara är 6 mm tjocka. På bilden ser vi Elegance Lasa.

Gris Fleury är en mångsidig serie i naturnära färger och fem olika storlekar. På bilden syns plattor i färgerna Bianco och Taupe i olika storlekar samt som mosaik.

 

Se hela kampanjkalendern och hitta närmsta butik på vår hemsida.

Dessa erbjudanden kan ej kombineras med andra rabatter. Erbjudandet gäller under angiven period. Vi reserverar oss för lokala avvikelser och slutförsäljning. Leveranstider kan förekomma. Ingen returrätt på beställningsvaror.

 

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s