Fira in sommaren med nyheter från Nordhem!

Ljusa mornar, ljumna kvällar och doften av nyklippt gräs. Sommaren är här! Att lugnt och stillsamt få starta sin sommarmorgon i ett härligt, ljust badrum känns avkopplande och energigivande på samma gång. Med högsta kvalitet och design in i minsta detalj bidrar badkaren och handdukstorkarna från Nordhem till just det. Här presenterar vi deras stilrena badkarsnyhet, Hovås som är ett fristående badkar. Den ovala formen och de tunna sargerna ger ett elegant intryck.

Trots sitt nätta format erbjuder Hovås gott om plats och ett generöst baddjup. Det har dubbel rygglutning och tillverkas i Lucite.

 

I utbudet hittar vi även mångsidiga handdukstorkar med tillhörande krokar i läder. Handukstorksserien Solliden har en tidlös design med tätt placerade rör som ger riktigt genomvarma handdukar. Solliden finns i nio olika storlekar, och vilken du än väljer får du en tork med väl avvägd bredd och gott om plats att hänga din handduk på.

Att komplettera med handdukskrokar ger enkel upphängning och snabb torkning. Att Luftcirkulationens fria spelrum kombinerat med handdukstorkens värme gör att det går undan.

Modellen Solliden kan beställas i krom eller borstat stål.

 

De vertikala handdukstorkarna har redan integrerade krokar, och de horisontella modellerna kan kompletteras med några olika varianter

 

I våra butiker finns dessa och fler produkter att kika närmre och känna på, välkommen in!


Under v.23 och v.24 har vi kampanj på Marazzis sortiment av plattor med marmor- och granitolook. Du kan läsa mer om det aktuella erbjudandet här och om kommande erbjudanden här.

Besök vår hemsida kakeldaxgruppen.se för mer inspiration!
Vill du komma i kontakt med oss når du oss på 031 – 719 78 99 eller info@kakeldaxgruppen.se
Du hittar alla våra butiker genom att klicka här.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s