Erbjudande v. 25 – vårfint i badrummet

Varje vecka från april till juni har vi extra bra erbjudanden för dig som vill förnya eller renovera hemma. Du hittar allt för ditt badrumsprojekt: från de senaste italienska kakelplattorna, badrumsmöbler och smarta duschlösningar till praktiska tillbehör.

Se hela kampanjkalendern eller besök någon av våra butiker!

Aktuellt erbjudande gäller under vecka 25, alltså från 18 till och med 24 juni. Under veckan får du 20 % rabatt på effektiva rengöringsprodukter från Fila.

Alla tycker inte att rengöring är kul under tiden det sprayas och skrubbas men de flesta är väldigt nöjda när det är klart och åtminstone någon av ytorna skiner. Såklart finns det olika typer av rengöringsprodukter som underlättar vid städandet.

Här presenterar vi ett gäng smarta produkter och i vilket sammanhang de används, produkterna kan köpas i butik eller i vår webbshop.

Fuganet gör det enkelt att ta hand om rengöringen av cementbaserade kakel- och klinkersfogar. Produkten kan sprayas direkt på fogen som ska rengöras, får verka någon minut därefter är det dags att rengöra med ett skurblock eller en borste.
Skölj sedan ordentligt med rent vatten. Medlet varken skadar eller påverkar keramik.

 

Kalk kan vara ett problem i badrum – då är det bra att ha tillgång till en kalklösande badrumsrengöring som Via Bagno. Den är enkel att använda, bara att spraya på den aktuella ytan och låta verka ett par minuter för att därefter torka rent med en fuktig trasa. Produkten ska ej användas på polerad natursten eller andra syrakänsliga material. Den är däremot skonsam mot rostfritt stål.

 

Om du fått fläckar av olja eller fett på dina keramiska plattor är FilaPS87 räddaren i nöden. Produkten har tre huvudfunktioner: rengöring, fläckborttagning och avvaxning. Rengöringsmedlet är högkoncentrerat och ska därför spädas ut innan det används. Testa alltid produkten på en liten yta innan användning.

Det är inte alltid det krävs produkter speciellt anpassade efter vissa fläckar, ibland stannar behovet vid ”vanlig rengöring”. Fila Cleaner är ett högkoncentrerat allrengöringsmedel som funkar för de flesta typer av underlag. Produkten ska spädas ut och räcker upp till 30 gånger längre än andra rengöringsmedel. Medlet är skonsamt och kan därför användas på alla typer av underlag, även trä, laminat och vinyl. Testa alltid produkten på en liten yta innan användning.

Se hela kampanjkalendern och hitta närmsta butik på vår hemsida.

 

Dessa erbjudanden kan ej kombineras med andra rabatter. Erbjudandet gäller under angiven period. Vi reserverar oss för lokala avvikelser och slutförsäljning. Leveranstider kan förekomma. Ingen returrätt på beställningsvaror.

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s