Uppdatera duschhörnan i sommar!

Nya Spirit från Macro Design – en duschserie med bredd för alla badrum. Den nya duschserien andas innovation och ger ett stiligt intryck med diskreta profiler och glas som smälter in och skapar en enhetlig linje i badrummet. Spirit kan fås i många olika modeller, en enorm bredd i storleksval, tre vackra profilkulörer och flera glasalternativ.

Här kan man kombinera duschen efter sina behov och välja mellan klarglas, tonade väggar eller olika typer av frostat glas beroende på vilken känsla man vill ha i badrummet. Glasväggarna sammankopplas med släta aluminiumprofiler utan synliga skruvar i utförandena vitt, matt eller blank. Form och typ av duschvägg kan anpassas efter alla badrum och det finns flera alternativ att välja mellan: både rundade och raka duschhörnor samt enkla skärmväggar. Flera av dem går dessutom att måttbeställa. Prata mer med personalen i våra butiker för hjälp till rätt dusch för ditt hem!

Stilrena Spirit, här med rundade duschväggar i klarglas och elegant knopp.

 

Viktigt med detaljer! Här ser vi Spirit handtag, ett L-format handtag som finns som tillval.

 

Vi får inte glömma det som kan sätta lite extra guldkant på duschhörnan – golvbrunnen. Golvbrunnen har gått från att vara något som helt enkelt måste finnas till att vara en möjlighet att skräddarsy sitt nya badrum ytterligare. Idag finns flera designlösningar för den som vill ha det lilla extra.

Det finns två typer av golvbrunnar, de traditionella runda som sitter mitt i golvet och de väggnära som lanserades för ungefär tio år sedan. De runda brunnarna är fortfarande de vanligaste, men i takt med att allt fler väljer klinker i stora format växer också intresset för väggnära brunnar. En vanlig brunn måste sitta minst 20 cm från väggen, vilket kräver att det skapas ett fall från fyra riktningar ner mot brunnen. En väggnära brunn sitter däremot kloss an väggen och kräver bara fall åt ett håll, något som underlättar framförallt vid sättning av storformat.

Unidrain ClassicLine Anniversario är en av de mest populära golvbrunnarna.

 

Funktionen för alla brunnar är densamma men i mångas ögon är de väggnära mer stilrena och ger ett lyxigare intryck. De väggnära brunnarna finns i olika stilar samt som rännor eller hörnbrunnar. De sistnämnda passar bra i mindre badrum eller duschar med rundade väggar. Även utseendet upptill kan anpassas efter tycke och smak, det finns både släta och olika typer av galler och hål. I utbudet från Unidrain finns till och med varianter där själva locket görs av samma platta som ligger på golvet runt omkring, allt för möjligheten att skräddarsy badrummet!

I serien HighLine har det traditionella gallret ersatts med en panel vilket istället ger en smal spalt för vattnets avrinning.

Unidrains golvbrunnar för hörn är det ideala golvavloppet för alla små badrum, eller för duschhörnor där ett diskret golvavlopp önskas.

 


Under v.25 har vi kampanj på rengöringsprodukter från Fila. Du kan läsa mer om det aktuella erbjudandet här och om kommande erbjudanden här.

Besök vår hemsida kakeldaxgruppen.se för mer inspiration!
Vill du komma i kontakt med oss når du oss på 031 – 719 78 99 eller info@kakeldaxgruppen.se
Du hittar alla våra butiker genom att klicka här.

 

 

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s